Tilberedning
Optø brødet ved stuetemperatur i 1 time, og bag det i 3-4 min. ved 200°C (varmluft).
Ingredienser:
Hvedemel, vand, rugsigtemel, blå birkes 4%, salt tilsat jod, tørret surdej (hvedemel, surdejskultur), tørgær, hvedegluten, rapsolie, sukker, melbehandlingsmidler (enzymer (hvede), E300). Kan indeholde spor af sesamfrø.
Allergener:
Indeholder Glutenholdigt korn, Hvede og Rug. Kan indeholde spor af Sesamfrø.
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:1106 kJ/264 kcal
-
Fedt: 3,3 g.- heraf mættede fedtsyrer: 0,4 g
-
Kulhydrat: 47 g- heraf sukkerarter: 1,8 g
- Kostfibre: 3,4 g
- Protein: 9,2 g
- Salt: 1,6 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 45 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 4050 g.
- Vægt: 90 g.
- Optøningstid: 60 min.
- Optøningstemperatur: 21 °C
- Bagetid: 3-4 min.
- Bagetemperatur: 200 °C
- Antal pr. palle: 40 stk
- Holdbarhed: 365 dage