Velkommen til Kohberg.

Hvilken side ønsker du at besøge?

Luk
Majsstykke m. skyr

Majsstykke med skyr

Morgenbrød, madbrød, skolebolle eller lille sandwichbolle, det velsmagende majsstykke kan bruges til alt. Brødet er bagt på skyr, hvede- og rugsigtemel, og vi har tilsat knasende græskarkerner og solsikkekerner. Tilsammen giver det et rustikt udseende og en god smag.
Download product data sheet

ca. 80 g. -Varenr: 18786000

Tilberedning
Bagevejledning: Optøs ved stuetemperatur i ca. 30 min. inden afbagning. Optøet: Bages ca. 3-5 minutter ved 180°C. Bagning direkte fra frost anbefales ikke.
Ingredienser:
Hvedemel, vand, rugsigtemel, hørfrø, græskarkerner, surdej (hvedemel, vand, surdejskultur, eddike, salt, hvedestivelse), solsikkekerner, fuldkornshvedemel, rapsolie, skyr (mælk) 1%, majsgranulat 1%, salt tilsat jod, sukker, tørgær, hvedegluten, gurkemejerod, melbehandlingsmidler (enzymer (hvede) E300). Drys: Majsgranulat, solsikkekerner, hørfrø. Kan indeholde spor af sesamfrø.
Allergener:
Indeholder Glutenholdigt korn, Mælk, Hvede, Rug Kan indeholde spor af Sesamfrø

Næringsindhold pr. 100 g

  • Energi: Energi:1210 kJ/289 kcal
  • Fedt: 8,5 g.
    - heraf mættede fedtsyrer: 1,1 g
  • Kulhydrat: 40 g
    - heraf sukkerarter: 2,5 g
  • Kostfibre: 4,3 g
  • Protein: 10 g
  • Salt: 1,3 g

Detaljer

  • Stk. pr. kolli: 60 stk
  • Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
  • Nettovægt pr. kolli: 4800 g.
  • Vægt: 80 g.
  • Optøningstid: 30 min.
  • Optøningstemperatur: 21 °C
  • Bagetid: 3-5 min.
  • Bagetemperatur: 180 °C
  • Antal pr. palle: 40 stk
  • Holdbarhed: 365 dage