Tilberedning
Tilberedning: Optø brødet ved stuetemperatur i 30 min., og bag det i 3-5 min. ved 180°C.
Ingredienser:
Hvedemel, vand, rugsigtemel, hørfrø, græskarkerner, surdej (hvedemel, vand, eddike, salt, hvedestivelse), solsikkekerner, fuldkornshvedemel, rapsolie, skyr (mælk) 1%, majsdrys 1%, salt tilsat jod, sukker, tørgær, hvedegluten, gurkemeje, melbehandlingsmidler (enzymer (hvede), E300). Drys: Majsdrys, solsikkekerner og hørfrø. Kan indeholde spor af sesamfrø.
Allergener:
Indeholder Glutenholdigt korn, Mælk, Hvede, Rug Kan indeholde spor af Sesamfrø
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:1205 kJ/288 kcal
-
Fedt: 8,5 g.- heraf mættede fedtsyrer: 1,1 g
-
Kulhydrat: 40 g- heraf sukkerarter: 2,5 g
- Kostfibre: 4,3 g
- Protein: 10 g
- Salt: 1,3 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 60 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 4800 g.
- Vægt: 80 g.
- Optøningstid: 30 min.
- Optøningstemperatur: 21 °C
- Bagetid: 3-5 min.
- Bagetemperatur: 180 °C
- Antal pr. palle: 40 stk
- Holdbarhed: 365 dage