Tilberedning
Tilberedning: Optø brødet ved stuetemperatur i ca. 1 time, og bag det i ca. 3 minutter ved 200°C.
Ingredienser:
Ingredienser: Hvedemel*, vand, majsgranulat* 21%, solsikkekerner*, hvedegluten*, salt tilsat jod, rapsolie*, tørgær, fortykningsmidler* (E412), melbehandlingsmidler (E300, enzymer (hvede)), havsalt, bygmaltekstrakt*, rørsukker*, gurkemeje*. Drys: Majsgranulat*. *Økologisk. Kan indeholde spor af sesamfrø.
Allergener:
Indeholder Glutenholdigt korn, Hvede, Byg Kan indeholde spor af Sesamfrø
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:1184 kJ/283 kcal
-
Fedt: 5,3 g.- heraf mættede fedtsyrer: 0,7 g
-
Kulhydrat: 46 g- heraf sukkerarter: 0,7 g
- Kostfibre: 2,8 g
- Protein: 11 g
- Salt: 2 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 50 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 2500 g.
- Vægt: 50 g.
- Optøningstid: 60 min.
- Optøningstemperatur: 21 °C
- Bagetid: 3 min.
- Bagetemperatur: 200 °C
- Antal pr. palle: 56 stk
- Holdbarhed: 365 dage