Tilberedning
Bagevejledning: Optø i minimum 1 time ved stuetemperatur inden afbagning. Bagetid: Optøet: Bages ca. 5 minutter ved 180 °C i en forvarmet ovn. Direkte fra frost: Anbefales ikke.
Ingredienser:
Müslistykke med 49% grød
Vand, Hvedemel, fuldkornshvedemel, havregryn 10% , hvedekerner 6%, hørfrø 5%, hvedegluten, rapsolie, solsikkekerner 3%, bygflager 3%, salt tilsat jod, tørret surdej (hvedemel, surdejskultur), tørgær, stabilisatorer (E415), rugmel, melbehandlingsmidler (enzymer (hvede), E300). Drys: Solsikkekerner, hørfrø og bygflager. Kan indeholde spor af sesamfrø.
Rugstykke med 47% grød
Vand, Hvedemel, rugmel 12%, havregryn, surdej (rugmel 4%, vand), rugkerner 6%, hvedegluten, chiafrø, rapsolie, bygmaltekstrakt, salt tilsat jod, tørgær, stabilisator (E415), melbehandlingsmidler (E300, enzymer (hvede)). Drys: rugmel. Kan indeholde spor af sesamfrø.
Havrestykke med 49% grød
Vand, Hvedemel, havregryn 13%, hirseflager, durumhvedemel, fuldkornshvedemel, hvedegluten, solsikkekerner, rapsolie, salt tilsat jod, tørret surdej (hvedemel, surdejskultur), tørgær, stabilisator (E415), rugmel, melbehandlingsmidler (enzymer (hvede), E300). Drys: havregryn. Kan indeholde spor af sesamfrø.
Allergener:
Indeholder Glutenholdigt korn, Hvede, Havre, Byg, Rug Kan indeholde spor af Sesamfrø
Næringsindhold pr. 100 g
Müslistykke med 49% grød
- Energi: Energi:1167 kJ/278 kcal
-
Fedt: 8 g.- heraf mættede fedtsyrer: 0,8 g
-
Kulhydrat: 37 g- heraf sukkerarter: 1,1 g
- Kostfibre: 5,6 g
- Protein: 11 g
- Salt: 1,5 g
Rugstykke med 47% grød
- Energi: Energi:1083 kJ/257 kcal
-
Fedt: 5,3 g.- heraf mættede fedtsyrer: 0,6 g
-
Kulhydrat: 39 g- heraf sukkerarter: 2,1 g
- Kostfibre: 6,3 g
- Protein: 10 g
- Salt: 1,5 g
Havrestykke med 49% grød
- Energi: Energi:1134 kJ/269 kcal
-
Fedt: 6,3 g.- heraf mættede fedtsyrer: 0,7 g
-
Kulhydrat: 40 g- heraf sukkerarter: 1,1 g
- Kostfibre: 3,6 g
- Protein: 11 g
- Salt: 1,4 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 45 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 3825 g.
- Vægt: 85 g.
- Optøningstid: 60 min.
- Optøningstemperatur: 21 °C
- Bagetid: 5 min.
- Bagetemperatur: 180 °C
- Antal pr. palle: 40 stk
- Holdbarhed: 365 dage