Tilberedning
Tilberedning: Ovn: Optø i ca. 2 timer. Bages derefter i forvarmet ovn i bagefolien i ca. 25 min. ved 180°C. Fjern folien umiddelbart efter bagning. Mikroovn: Varm brødet i bagefolien direkte fra frost i 2-3 min. ved 800 watt, fjern folien.
Ingredienser:
Ingredienser: vand, kartoffelstivelse, glutenfri Fuldkornshavremel, græskarkerner (7%), solsikkekerner, røde linser (7%), fuldkornsrismel, glutenfri malt (byg), rapsolie, gær, risstivelse, stabilisator (hydroxypropylmethylcellulose), psylliumskalpulver, sukker, salt tilsat jod, glutenfri havreflager, fortykningsmidler (guarkernemel, xanthangummi), emulgator (mono- og diglycerider af fedtsyrer (raps)).
Allergener:
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:1124 kJ/268 kcal
-
Fedt: 11 g.- heraf mættede fedtsyrer: 1,5 g
-
Kulhydrat: 33 g- heraf sukkerarter: 2,4 g
- Kostfibre: 5,8 g
- Protein: 7,2 g
- Salt: 1,09 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 1 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 450 g.
- Vægt: 450 g.
- Optøningstid: 120 min.
- Bagetid: 25 min.
- Bagetemperatur: 180 °C
- Holdbarhed: 365 dage