Velkommen til Kohberg.

Hvilken side ønsker du at besøge?

Luk
Glutenfri Mørk Brød, 36x2 sk.
Tø & Server Skåret

Glutenfri Mørk brød 36 x 2 sk.

Lækkert gluten-, laktosefrit og vegansk mørkt brød bagt med synlige solsikke- og græskarkerner, frø og linser. Brødet har en mild smag og god kernerig konsistens, som kommer meget tæt på et traditionelt rugbrød. Leveres i bagestabil folie for den bedste smagsoplevelse og for at undgå krydskontamination. Praktiske pakker á 2 skiver.
Download product data sheet

2 skiver , ca. 65 g. -Varenr: 10000861

Tilberedning
Tilberedning: Optø ca. 1 time før servering ved stuetemperatur. Eller bages direkte fra frost i indpakningen i ca. 5-6 min / 180°C. Fjern folien umiddelbart efter bagning.
Ingredienser:
Vand, kartoffelstivelse, glutenfri Fuldkornshavremel, græskarkerner (7%), røde linser (7%), solsikkekerner, fuldkornsrismel, glutenfri malt (byg), rapsolie, gær, risstivelse, stabilisator (hydroxypropylmethylcellulose), psylliumskalpulver, sukker, salt tilsat jod, glutenfri havreflager, fortykningsmidler (guarkernemel, xanthangummi), emulgator (mono-og diglycerider af fedtsyrer (raps)).
Allergener:

Næringsindhold pr. 100 g

  • Energi: Energi:1124 kJ/268 kcal
  • Fedt: 11 g.
    - heraf mættede fedtsyrer: 1,5 g
  • Kulhydrat: 33 g
    - heraf sukkerarter: 2,1 g
  • Kostfibre: 5,8 g
  • Protein: 7,2 g
  • Salt: 1,09 g

Detaljer

  • Stk. pr. kolli: 1 stk
  • Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
  • Nettovægt pr. kolli: 65 g.
  • Vægt: 65 g.
  • Optøningstid: 60 min.
  • Optøningstemperatur: 21 °C
  • Bagetid: 5-6 min.
  • Bagetemperatur: 180 °C
  • Holdbarhed: 365 dage