Velkommen til Kohberg.

Hvilken side ønsker du at besøge?

Luk
Gourmetrugbrød m. rødbede og peberrod

Gourmetrugbrød rødbede og peberrod

For et ekstra pift til frokostbordet, glæd dine gæster med Gourmetrugbrød med rødbede og peberrod. Et håndværksrugbrød bagt på hvedemel, rugmel og rugsigtemel. Vi har tilsat alt det bedste: rødbede, solsikkekerner, hørfrø og peberrod, der giver ekstra smag til din frokost.
Download product data sheet

ca. 700 g. -Varenr: 18773000

Tilberedning
Tilberedning: Optø brødet i en plastpose ved stuetemperatur i minimum 5 timer. Tag brødet ud af plastposen, og bag det i 15-18 min. ved 180°C. Bagning direkte fra frost anbefales ikke.
Ingredienser:
Vand, Rugkerner^, hvedemel, rugmel^, solsikkekerner, hørfrø, rødbede 3%, rugsigtemel, bygmaltekstrakt, salt tilsat jod, peberrodspulver, tørgær, tørret surdej (rugmel^, surdejskultur), melbehandlingsmidler (E300). ^Fuldkorn. Kan indeholde spor af sesamfrø.
Allergener:
Indeholder Glutenholdigt korn, Hvede, Rug, Byg Kan indeholde spor af Sesamfrø

Næringsindhold pr. 100 g

  • Energi: Energi:966 kJ/231 kcal
  • Fedt: 7,1 g.
    - heraf mættede fedtsyrer: 0,8 g
  • Kulhydrat: 30 g
    - heraf sukkerarter: 3,9 g
  • Kostfibre: 7,2 g
  • Protein: 7,9 g
  • Salt: 1,2 g

Detaljer

  • Stk. pr. kolli: 12 stk
  • Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
  • Nettovægt pr. kolli: 8400 g.
  • Vægt: 700 g.
  • Optøningstid: 300 min.
  • Optøningstemperatur: 21 °C
  • Bagetid: 15-18 min.
  • Bagetemperatur: 180 °C
  • Antal pr. palle: 56 stk
  • Holdbarhed: 365 dage