Tilberedning
Tilberedning: Optø brødet i en plastpose ved stuetemperatur i minimum 5 timer. Tag brødet ud af plastposen, og bag det i 15-18 min. ved 180°C. Bagning direkte fra frost anbefales ikke.
Ingredienser:
Vand, Rugkerner^, rugmel^, hvedemel, solsikkekerner, hørfrø, tørret surdej (rugmel^, surdejskultur), gule hørfrø, salt tilsat jod, bygmaltekstrakt, hvedegluten, bygmaltmel^, tørgær, melbehandlingsmidler (E300). Drys: Gule hørfrø. ^Fuldkorn. Kan indeholde spor af sesamfrø.
Allergener:
Indeholder Byg, Hvede, Rug, Glutenholdigt korn Kan indeholde spor af Sesamfrø
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:1002 kJ/239 kcal
-
Fedt: 7,6 g.- heraf mættede fedtsyrer: 0,8 g
-
Kulhydrat: 30 g- heraf sukkerarter: 2,1 g
- Kostfibre: 7,7 g
- Protein: 8,3 g
- Salt: 1 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 14 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 9800 g.
- Vægt: 700 g.
- Optøningstid: 300 min.
- Optøningstemperatur: 21 °C
- Bagetid: 15-18 min.
- Bagetemperatur: 180 °C
- Antal pr. palle: 56 stk
- Holdbarhed: 365 dage