Velkommen til Kohberg.

Hvilken side ønsker du at besøge?

Luk
Gourmetrugbrød med ølurt

Gourmetrugbrød m. ølurt

Skal der kræses om smagsløgene? Så servér Gourmetrugbrød med ølurt. Et formbagt kerneholdigt rugbrød, som vi har bagt af rugkerner, rugmel og hvedemel. Brødet er tilsat solsikkekerner, sesamfrø og ølurt, og så har vi drysset med gule hørfrø. Tilsammen giver det brødet en lækker karakteristisk smag.
Download product data sheet

ca. 700 g. -Varenr: 18763000

Tilberedning
Tilberedning: Optø brødet i en plastpose ved stuetemperatur i minimum 5 timer. Tag brødet ud af plastposen, og bag det i 15-18 min. ved 180°C. Bagning direkte fra frost anbefales ikke.
Ingredienser:
Vand, Rugkerner^, rugmel^, hvedemel, solsikkekerner, hørfrø, tørret surdej (rugmel^, surdejskultur), gule hørfrø, salt tilsat jod, bygmaltekstrakt, hvedegluten, bygmaltmel^, tørgær, melbehandlingsmidler (E300). Drys: Gule hørfrø. ^Fuldkorn. Kan indeholde spor af sesamfrø.
Allergener:
Indeholder Byg, Hvede, Rug, Glutenholdigt korn Kan indeholde spor af Sesamfrø

Næringsindhold pr. 100 g

  • Energi: Energi:1002 kJ/239 kcal
  • Fedt: 7,6 g.
    - heraf mættede fedtsyrer: 0,8 g
  • Kulhydrat: 30 g
    - heraf sukkerarter: 2,1 g
  • Kostfibre: 7,7 g
  • Protein: 8,3 g
  • Salt: 1 g

Detaljer

  • Stk. pr. kolli: 14 stk
  • Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
  • Nettovægt pr. kolli: 9800 g.
  • Vægt: 700 g.
  • Optøningstid: 300 min.
  • Optøningstemperatur: 21 °C
  • Bagetid: 15-18 min.
  • Bagetemperatur: 180 °C
  • Antal pr. palle: 56 stk
  • Holdbarhed: 365 dage