Tilberedning
Tilberedning: Optø brødet i plastposen ved stuetemperatur i minimum 5 timer. Tag brødet ud af plastposen, og bag det i 15-18 min. ved 180°C. Bagning direkte fra frost anbefales ikke.
Ingredienser:
Vand, surdej (Rugmel^, vand), hvedemel, rugsigtemel, hørfrø, gulerødder 8%, rugmel^, solsikkekerner, rugkerner^, salt tilsat jod, bygmaltekstrakt, havreflager^, tørret surdej (rugmel^, surdejskultur), gær, melbehandlingsmidler (E300). Drys: havreflager^, Solsikkekerner. ^Fuldkorn.
Allergener:
Indeholder Glutenholdigt korn, Rug, Hvede, Byg, Havre
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:968 kJ/231 kcal
-
Fedt: 7,2 g.- heraf mættede fedtsyrer: 0,8 g
-
Kulhydrat: 30 g- heraf sukkerarter: 2,3 g
- Kostfibre: 7,8 g
- Protein: 7,6 g
- Salt: 1,2 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 8 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 7600 g.
- Vægt: 950 g.
- Optøningstid: 300 min.
- Optøningstemperatur: 21 °C
- Bagetid: 15-18 min.
- Bagetemperatur: 180 °C
- Antal pr. palle: 56 stk
- Holdbarhed: 365 dage