Tilberedning
Tilberedning: Optø brødet i plastposen ved stuetemperatur i minimum 5 timer. Tag brødet ud af plastposen, og bag det i 15-18 min. ved 180°C. Bagning direkte fra frost anbefales ikke.
Ingredienser:
Ingredienser: Vand, Rugkerner^ 19%, surdej (rugmel^ 9%, vand), rugsigtemel 12%, hørfrø 11%, maskmel (bygmalt, hvedemalt, rugmalt, havremalt) 3%, rugmel^ 2%, salt tilsat jod, bygmaltekstrakt, karamelliseret sukkersirup, fermenteret hvedemel, tørret surdej (rugmel^, surdejskultur), gær. ^Fuldkorn.
Allergener:
Indeholder Glutenholdigt korn, Rug, Byg, Hvede, Havre
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:865 kJ/207 kcal
-
Fedt: 4,7 g.- heraf mættede fedtsyrer: 0,6 g
-
Kulhydrat: 29 g- heraf sukkerarter: 2,1 g
- Kostfibre: 9,4 g
- Protein: 6,9 g
- Salt: 1,2 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 8 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 7600 g.
- Vægt: 950 g.
- Optøningstid: 300 min.
- Optøningstemperatur: 21 °C
- Bagetid: 15-18 min.
- Bagetemperatur: 180 °C
- Antal pr. palle: 56 stk
- Holdbarhed: 365 dage