Velkommen til Kohberg.

Hvilken side ønsker du at besøge?

Luk
Glutenfri Mørk Brød m. græskar og linser

Glutenfri Mørk Brød

Lækkert gluten-, laktosefrit og vegansk mørkt brød bagt med synlige solsikke- og græskarkerner, frø og linser. Mild smag og god kernerig konsistens, som kommer meget tæt på et traditionelt rugbrød. Leveres i en bagestabil folie for den bedste smagsoplevelse og for at undgå krydskontamination.
Download product data sheet

ca. 450 g. -Varenr: 10000870

Tilberedning
Tilberedning: Ovn: Optø i ca. 2 timer. Bages derefter i forvarmet ovn i bagefolien i ca. 25 min. ved 180°C. Fjern folien umiddelbart efter bagning. Mikroovn: Varm brødet i bagefolien direkte fra frost i 2-3 min. ved 800 watt, fjern folien.
Ingredienser:
Ingredienser: vand, kartoffelstivelse, glutenfri Fuldkornshavremel, græskarkerner (7%), solsikkekerner, røde linser (7%), fuldkornsrismel, glutenfri malt (byg), rapsolie, gær, risstivelse, stabilisator (hydroxypropylmethylcellulose), psylliumskalpulver, sukker, salt tilsat jod, glutenfri havreflager, fortykningsmidler (guarkernemel, xanthangummi), emulgator (mono- og diglycerider af fedtsyrer (raps)).
Allergener:

Næringsindhold pr. 100 g

  • Energi: Energi:1124 kJ/268 kcal
  • Fedt: 11 g.
    - heraf mættede fedtsyrer: 1,5 g
  • Kulhydrat: 33 g
    - heraf sukkerarter: 2,4 g
  • Kostfibre: 5,8 g
  • Protein: 7,2 g
  • Salt: 1,09 g

Detaljer

  • Stk. pr. kolli: 1 stk
  • Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
  • Nettovægt pr. kolli: 450 g.
  • Vægt: 450 g.
  • Optøningstid: 120 min.
  • Bagetid: 25 min.
  • Bagetemperatur: 180 °C
  • Holdbarhed: 365 dage