Velkommen til Kohberg.

Hvilken side ønsker du at besøge?

Luk
Kartoffelrugbrød (frost)

Kartoffelrugbrød

Det lækre Kartoffelrugbrød har en klassisk cateringstørrelse. Brødet er bagt på rugsigtemel, rugkerner og surdej, tilsat bygmalt og drysset med kartoffelflager. Kartoflerne er med til at sikre et lækkert og saftigt brød.
Download product data sheet

ca. 950 g. -Varenr: 10189011

Tilberedning
Tilberedning: Optø brødet i plastposen ved stuetemperatur i minimum 5 timer. Tag brødet ud af plastposen, og bag det i 15 – 18 min. ved 180°C. Bagning direkte fra frost anbefales ikke.
Ingredienser:
Vand, Rugkerner^ 23%, surdej (rugmel^ 12%, vand), rugsigtemel 13%, rugmel^ 6%, kartoffelflager 3%, rugfibre, salt tilsat jod, bygmalteksrakt, karameliseret sukkersirup, tørret surdej (rugmel^, surdejskultur), gær. Drys: kartoffelflager. ^Fuldkorn.
Allergener:
Indeholder Glutenholdigt korn, Rug, Byg

Næringsindhold pr. 100 g

  • Energi: Energi:835 kJ/200 kcal
  • Fedt: 0,8 g.
    - heraf mættede fedtsyrer: 0,2 g
  • Kulhydrat: 38 g
    - heraf sukkerarter: 2,4 g
  • Kostfibre: 8 g
  • Protein: 5,5 g
  • Salt: 1,2 g

Detaljer

  • Stk. pr. kolli: 8 stk
  • Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
  • Nettovægt pr. kolli: 7600 g.
  • Vægt: 950 g.
  • Optøningstid: 300 min.
  • Optøningstemperatur: 21 °C
  • Bagetid: 15 – 18 min.
  • Bagetemperatur: 180 °C
  • Antal pr. palle: 56 stk
  • Holdbarhed: 365 dage