Tilberedning
Bagevejledning: Optø i plastpose i minimum 5 timer ved stuetemperatur. Produktet er klar til brug.
Ingredienser:
Vand, Rugkerner 18%, solsikkekerner 15%, surdej (vand, rugmel 6%, surdejskultur), rugmel 9%, græskarkerner 6%, hvedegluten, bygmaltekstrakt, salt tilsat jod, hakkede græskarkerner, rugfibre, bygmaltmel, fermenteret hvedemel, gær. Drys: Hakkede græskarkerner.
Allergener:
Indeholder Glutenholdigt korn, Rug, Hvede, Byg
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:1083 kJ/259 kcal
-
Fedt: 11 g.- heraf mættede fedtsyrer: 1,4 g
-
Kulhydrat: 24 g- heraf sukkerarter: 2,1 g
- Kostfibre: 7 g
- Protein: 11 g
- Salt: 1,3 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 15 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 9000 g.
- Vægt: 600 g.
- Optøningstid: 300 min.
- Optøningstemperatur: 21 °C
- Bagetid: min.
- Antal pr. palle: 96 stk
- Holdbarhed: 365 dage