Velkommen til Kohberg.

Hvilken side ønsker du at besøge?

Luk
Kernerigt T&S
Tø & Server Skåret

Kernerigt

Bagt rugbrød med 35% rug og 42% kerner, i skiver. Tø og server. Dybfrossen.
Et helt særligt og mørkt rugbrød bagt med masser af synlige kerner, der giver brødet et godt bid og en nøddeagtig smag. Et brød der skiller sig ud i enhver servering. Forskåret og fungerer som tø & servér.
Dansk produceret Frost Vegansk
Download product data sheet

13 skiver, 600 g. -Varenr: 10000998

Tilberedning
Tilberedning: Optø i plastpose ved stuetemperatur i min. 5 timer.
Ingredienser:
Vand, Rugkerner^ 19%, solsikkekerner 16%, surdej (vand, rugmel^ 6%), rugmel^ 10%, græskarkerner 6%, hvedegluten, bygmaltekstrakt, salt tilsat jod, tørret surdej (rugmel^, surdejskultur), hakkede græskarkerner, rugfibre, bygmaltmel^, fermenteret hvedemel, gær. Drys: Hakkede græskarkerner. ^Fuldkorn.
Allergener:
Indeholder Glutenholdigt korn, Rug, Hvede og Byg.

Næringsindhold pr. 100 g

  • Energi: Energi:1178 kJ/281 kcal
  • Fedt: 13 g.
    - heraf mættede fedtsyrer: 1,5 g
  • Kulhydrat: 27 g
    - heraf sukkerarter: 2,3 g
  • Kostfibre: 7,6 g
  • Protein: 12 g
  • Salt: 1,4 g

Detaljer

  • Stk. pr. kolli: 15 stk
  • Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
  • Nettovægt pr. kolli: 9000 g.
  • Vægt: 600 g.
  • Optøningstid: 300 min.
  • Optøningstemperatur: 21 °C
  • Bagetid: min.
  • Antal pr. palle: 96 stk
  • Holdbarhed: 365 dage
Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Kohberg.Models.ContentModels.Image]
Video

Tilberedning af forskellige rugbrødsvarianter

Se vores forskellige varianter af rugbrød, som hver især bidrager til en unik smagsoplevelse.

Køb hos din grossist