Tilberedning
Tilberedning: Optø brødet i en plastpose ved stuetemperatur i minimum 5 timer. Tag brødet ud af plastposen, og bag det i 15-18 min. ved 180°C. Bagning direkte fra frost anbefales ikke.
Ingredienser:
Vand, Rugkerner^ 17%, solsikkekerner 14%, surdej (rugmel^, vand), rugmel^, sesamfrø 6%, græskarkerner 6%, hvedegluten, bygmaltekstrakt, salt tilsat jod, tørret surdej (rugmel^, surdejskultur), bygmaltmel^, tørgær. ^Fuldkorn. Drys: sesamfrø.
Allergener:
Indeholder Rug, Hvede, Byg, Glutenholdigt korn, Sesamfrø
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:1178 kJ/281 kcal
-
Fedt: 14 g.- heraf mættede fedtsyrer: 1,7 g
-
Kulhydrat: 24 g- heraf sukkerarter: 2,1 g
- Kostfibre: 7,4 g
- Protein: 12 g
- Salt: 1,3 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 12 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 9600 g.
- Vægt: 800 g.
- Optøningstid: 300 min.
- Optøningstemperatur: 21 °C
- Bagetid: 15-18 min.
- Bagetemperatur: 180 °C
- Antal pr. palle: 56 stk
- Holdbarhed: 365 dage