Tilberedning
Tilberedning: Optø brødet i en plastpose ved stuetemperatur i minimum 5 timer. Tag brødet ud af plastposen, og bag det i 15-18 min. ved 180°C. Bagning direkte fra frost anbefales ikke.
Ingredienser:
Vand, Rugsigtemel* 22%, surdej (rugmel*^ 12%, vand), rugmel*^ 10%, solsikkekerner* 5%, hørfrø* 5%, rugkerner*^ 5%, bygmaltekstrakt*, salt tilsat jod, tørgær. Drys: Solsikkekerner*. *Økologisk/^Fuldkorn. Kan indeholde spor af sesamfrø.
Allergener:
Indeholder Rug, Glutenholdigt korn, Byg Kan indeholde spor af Sesamfrø
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:952 kJ/228 kcal
-
Fedt: 5,5 g.- heraf mættede fedtsyrer: 0,6 g
-
Kulhydrat: 34 g- heraf sukkerarter: 2,9 g
- Kostfibre: 7,6 g
- Protein: 6,3 g
- Salt: 1,1 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 9 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 8100 g.
- Vægt: 900 g.
- Optøningstid: 300 min.
- Optøningstemperatur: 21 °C
- Bagetid: 15-18 min.
- Bagetemperatur: 180 °C
- Antal pr. palle: 56 stk
- Holdbarhed: 365 dage