Tilberedning
Bagevejledning: Optø i minimum 5 timer ved stuetemperatur inden afbagning. Bagetid: Optøet: Bages ca. 15 minutter ved 180°C. Direkte fra frost: Anbefales ikke.
Ingredienser:
Vand, Rugsigtemel*, surdej (rugmel*, vand), rugmel*, 6 % solsikkekerner*, hørfrø*, rugkerner*, bygmaltekstrakt*, salt tilsat jod, tørgær, melbehandlingsmiddel (E300). Drys: Solsikkekerner* *: Økologisk. Kan indeholde spor af sesam.
Allergener:
Indeholder Rug, Glutenholdigt korn, Byg Kan indeholde spor af Sesamfrø
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:1000 kJ/240 kcal
-
Fedt: 5,5 g.- heraf mættede fedtsyrer: 0,5 g
-
Kulhydrat: 37 g- heraf sukkerarter: 3,5 g
- Kostfibre: 6,5 g
- Protein: 7 g
- Salt: 1,1 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 9 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 8100 g.
- Vægt: 900 g.
- Optøningstid: 300 min.
- Optøningstemperatur: 21 °C
- Bagetid: 15 min.
- Bagetemperatur: 180 °C
- Antal pr. palle: 56 stk
- Holdbarhed: 365 dage