Tilberedning
Tilberedning: Bages i folien i ca. 8-12 min. /180°C fra frost. Fjern folien umiddelbart efter bagning.
Ingredienser:
Ingredienser: vand, 13% solsikkekerner, majsstivelse, rismel, boghvedemel, rapsolie, brune hørfrø, tapiokastivelse, gær, psylliumskalpulver, 2% græskarkerner, stabilisator (hydroxypropylmethylcellulose), glutenfri malt (Byg), gule hørfrø, salt tilsat jod, sukker, sirup (sukkersirup, salt), fortykningsmidler (guarkernemel, xanthangummi), emulgator (mono- og diglycerider af fedtsyrer (raps)).
Allergener:
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:1248 kJ/297 kcal
-
Fedt: 15 g.- heraf mættede fedtsyrer: 1,7 g
-
Kulhydrat: 32 g- heraf sukkerarter: 2,4 g
- Kostfibre: 7,2 g
- Protein: 6,2 g
- Salt: 1,08 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 1 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 90 g.
- Vægt: 90 g.
- Bagetid: 8-12 min.
- Bagetemperatur: 180 °C
- Holdbarhed: 365 dage