Tilberedning
                        
                
                            Tilberedning: Optø ca. 120 min. ved stuetemperatur. Kan med fordel lunes 3-4 min ved 180°C. Velegnet til klaprister.
                        
                    
                    Ingredienser:
                    
                            
                                
                    
                
                    
                                    Vand, Fuldkornshvedemel*^ 21%, hvedemel*, rugkerner*^ 10%, rugsigtemel*, knækkede hvedekerner*^ 7%, solsikkekerner*, havreflager*^ 2%, ristet hvedemaltmel*, rørsukker*, rapsolie*, rugsur* (eddike*, vand, bygmaltekstrakt*, rugmel*^, syre (E270)), hvedegluten*, salt tilsat jod, tørgær, melbehandlingsmidler (enzymer (hvede), E300), Drys: fuldkornshvedemel*^. *Økologisk/^Fuldkorn. Kan indeholde spor af sesamfrø.
                                
                            
                        Allergener:
                        
            
                            Indeholder Hvede, Glutenholdigt korn, Rug, Havre og Byg. Kan indeholde spor af Sesamfrø.
                        
                    Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:1117 kJ/267 kcal
 - 
                                                Fedt: 4 g.- heraf mættede fedtsyrer: 0,4 g
 - 
                                                Kulhydrat: 45 g- heraf sukkerarter: 2,8 g
 - Kostfibre: 7 g
 - Protein: 8,7 g
 - Salt: 0,93 g
 
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 6 stk
 - Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
 - Nettovægt pr. kolli: 3480 g.
 - Vægt: 580 g.
 - Optøningstid: 120 min.
 - Optøningstemperatur: 21 °C
 - Bagetid: 3-4 min.
 - Bagetemperatur: 180 °C
 - Antal pr. palle: 48 stk
 - Holdbarhed: 365 dage