Tilberedning
Kan anvendes direkte som tø og servér. Optøs ved stuetemperatur i ca. 30 minutter. Kan lunes 2-3 min. ved 180°C, hvis man ønsker en sprød skorpe.
Ingredienser:
Gulerødder 21 %, Hvedemel, vand, rugmel 12 %, rosiner 10 %, solsikkekerner, rugkerner 4 %, hørfrø, rugfibre 2 %, salt tilsat jod, tørret surdej (rugmel, surdejskultur), bygmaltekstrakt, hvedegluten, tørgær, bygmaltmel, vegetabilske emulgatorer (E471, E472e), stabilisatorer (E415), melbehandlingsmidler (E300, enzymer (hvede)). Kan indeholde spor af sesamfrø.
Allergener:
Indeholder Hvede, Rug, Byg, Glutenholdigt korn Kan indeholde spor af Sesamfrø
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:1031 kJ/245 kcal
-
Fedt: 6,4 g.- heraf mættede fedtsyrer: 0,8 g
-
Kulhydrat: 36 g- heraf sukkerarter: 8,6 g
- Kostfibre: 6,9 g
- Protein: 8 g
- Salt: 1,2 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 80 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 5600 g.
- Vægt: 70 g.
- Optøningstid: 30 min.
- Optøningstemperatur: 21 °C
- Bagetid: 2-3 min.
- Bagetemperatur: 180 °C
- Antal pr. palle: 40 stk
- Holdbarhed: 365 dage