Velkommen til Kohberg.

Hvilken side ønsker du at besøge?

Luk
Hero

Gastro med barbeque ribs

11. dec. 2024
Del
Print
Ingredienser
Fremgangsmåde
1
Urte-aioli: Hak krydderurterne fint, og pres hvidløget. Rør hvidløg og krydderurter sammen med mayonnaisen, og smag til med citronsaft, salt og peber. For en mere intens smag, lad urte-aiolien trække i køleskabet i 15-30 minutter.
2
Grøn Coleslaw: Hak krydderurterne fint, og pres hvidløget. Bland mayonnaise og cremefraiche i en skål. Tilsæt krydderurterne, hvidløg, og citronsaft. Smag til med salt og peber.
3
Fjern de yderste løse blade fra savojkålen. Del kålen i to og skær derefter hver halvdel i kvarte, så strimlerne. Fjern stokken fra hver kvart del. Skær kålen i meget tynde (mellem 3-6 cm). Skær løget i tynde skiver. Mix kål og løg, og hæld dressingen over.
4
Barbeque ribs: Fjern kødet fra de færdigstegte barbecueribs. Pluk kødet i små, mundrette stykker, og riv det let fra hinanden med to gafler for en saftig tekstur. Hvis kødet virker lidt tørt, tilføj en smule ekstra barbecue sauce og rør det godt sammen.
5
Del sandwichens top og bund og smør begge indersider med et godt lag urte-aioli.
6
Læg et generøst lag grøn coleslaw på bunden af sandwichen.
7
Fordel det plukkede barbecue ribs-kød ovenpå coleslawen.
8
Tilføj en håndfuld syltede rødløg for at give syrlighed og balance til smagen.
9
Læg overdelen af sandwichen på og pres den forsigtigt sammen.