Tilberedning
Tilberedning: Optø brødet i en plastpose ved stuetemperatur i minimum 3 timer. Tag brødet ud af plastposen, og bag det i 10 min. ved 180°C. Bagning direkte fra frost anbefales ikke.
Ingredienser:
Hvedemel, vand, sukker, tørret surdej (hvedemel, surdejskultur), palmeolie, salt tilsat jod, tørgær, rapsolie, melbehandlingsmidler (E300), surdejskultur. Kan indeholde spor af sesamfrø.
Allergener:
Indeholder Hvede, Glutenholdigt korn Kan indeholde spor af Sesamfrø
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:1090 kJ/261 kcal
-
Fedt: 2,4 g.- heraf mættede fedtsyrer: 0,9 g
-
Kulhydrat: 50 g- heraf sukkerarter: 3,6 g
- Kostfibre: 2,1 g
- Protein: 8,4 g
- Salt: 1,1 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 9 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 5400 g.
- Vægt: 600 g.
- Optøningstid: 180 min.
- Optøningstemperatur: 21 °C
- Bagetid: 10 min.
- Bagetemperatur: 180 °C
- Antal pr. palle: 40 stk
- Holdbarhed: 365 dage