Velkommen til Kohberg.

Hvilken side ønsker du at besøge?

Luk
Rustikt Majsbrød

Rustikt Majsbrød

Kræs for smagsløgene med dette lyse og lækre buffetbrød. Vi har bagt det på surdej og tilsat halvsigtet rugmel. Det giver et smagfuldt majsbrød, der er perfekt til buffeten.
Download product data sheet

ca. 500 g. -Varenr: 10000101

Tilberedning
Tilberedning: Optø brødet ved stuetemperatur i 3 timer, og bag det i 10 min ved 180°C.
Ingredienser:
Hvedemel, vand, majsdrys 4%, solsikkekerner, rugsigtemel, salt tilsat jod, sukker, palmeolie, hvedegluten, tørgær, vegetabilske emulgatorer (E472e), stabilisatorer (E412), rapsolie, gurkemeje, melbehandlingsmidler (enzymer (hvede), E300), surdejskultur. Drys: Majsdrys. Kan indeholde spor af sesamfrø.
Allergener:
Indeholder Hvede, Glutenholdigt korn, Rug Kan indeholde spor af Sesamfrø

Næringsindhold pr. 100 g

  • Energi: Energi:1104 kJ/264 kcal
  • Fedt: 4,1 g.
    - heraf mættede fedtsyrer: 1 g
  • Kulhydrat: 46 g
    - heraf sukkerarter: 2,7 g
  • Kostfibre: 2,9 g
  • Protein: 8,9 g
  • Salt: 1,4 g

Detaljer

  • Stk. pr. kolli: 8 stk
  • Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
  • Nettovægt pr. kolli: 4000 g.
  • Vægt: 500 g.
  • Optøningstid: 180 min.
  • Optøningstemperatur: 21 °C
  • Bagetid: 10 min.
  • Bagetemperatur: 180 °C
  • Antal pr. palle: 40 stk
  • Holdbarhed: 365 dage