Velkommen til Kohberg.

Hvilken side ønsker du at besøge?

Luk
Gulerodsrugbrød (frost)

Gulerodsrugbrød

Gulerodsrugbrødet er et velsmagende brød. Det er bagt på halvsigtet rugmel og rugkerner. Vi har desuden tilsat malt og masser af synlige gulerødder for at give brødet den lækre karakteristiske smag og flot udseende.
Download product data sheet

ca. 950 g. -Varenr: 10001171

Tilberedning
Tilberedning: Optø brødet i plastposen ved stuetemperatur i minimum 5 timer. Tag brødet ud af plastposen, og bag det i 15-18 min. ved 180°C. Bagning direkte fra frost anbefales ikke.
Ingredienser:
Vand, surdej (Rugmel^, vand), hvedemel, rugsigtemel, hørfrø, gulerødder 8%, rugmel^, solsikkekerner, rugkerner^, salt tilsat jod, bygmaltekstrakt, havreflager^, tørret surdej (rugmel^, surdejskultur), gær, melbehandlingsmidler (E300). Drys: havreflager^, Solsikkekerner. ^Fuldkorn.
Allergener:
Indeholder Glutenholdigt korn, Rug, Hvede, Byg, Havre

Næringsindhold pr. 100 g

  • Energi: Energi:968 kJ/231 kcal
  • Fedt: 7,2 g.
    - heraf mættede fedtsyrer: 0,8 g
  • Kulhydrat: 30 g
    - heraf sukkerarter: 2,3 g
  • Kostfibre: 7,8 g
  • Protein: 7,6 g
  • Salt: 1,2 g

Detaljer

  • Stk. pr. kolli: 8 stk
  • Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
  • Nettovægt pr. kolli: 7600 g.
  • Vægt: 950 g.
  • Optøningstid: 300 min.
  • Optøningstemperatur: 21 °C
  • Bagetid: 15-18 min.
  • Bagetemperatur: 180 °C
  • Antal pr. palle: 56 stk
  • Holdbarhed: 365 dage