Velkommen til Kohberg.

Hvilken side ønsker du at besøge?

Luk
Gyldenmask Rugbrød (frost)

Gyldenmask Rugbrød

Gyldenmask Rugbrød er et saftigt, velsmagende rugbrød, bagt med rugkerner, hørfrø og maskmel fra Agrain®. Mask er et restprodukt fra ølbrygning og består af vand og korn, der bliver presset, tørret og malet og upcyclet til mel. Maskmelet giver brødet karakter, spændende smagsnuancer og et højt fiberindhold. Glæd dine gæster med en ny favorit, der passer perfekt til frokosten eller aftenbuffeten.
Download product data sheet

ca. 950 g. -Varenr: 10001139

Tilberedning
Tilberedning: Optø brødet i plastposen ved stuetemperatur i minimum 5 timer. Tag brødet ud af plastposen, og bag det i 15-18 min. ved 180°C. Bagning direkte fra frost anbefales ikke.
Ingredienser:
Ingredienser: Vand, Rugkerner^ 19%, surdej (rugmel^ 9%, vand), rugsigtemel 12%, hørfrø 11%, maskmel (bygmalt, hvedemalt, rugmalt, havremalt) 3%, rugmel^ 2%, salt tilsat jod, bygmaltekstrakt, karamelliseret sukkersirup, fermenteret hvedemel, tørret surdej (rugmel^, surdejskultur), gær. ^Fuldkorn.
Allergener:
Indeholder Glutenholdigt korn, Rug, Byg, Hvede, Havre

Næringsindhold pr. 100 g

  • Energi: Energi:865 kJ/207 kcal
  • Fedt: 4,7 g.
    - heraf mættede fedtsyrer: 0,6 g
  • Kulhydrat: 29 g
    - heraf sukkerarter: 2,1 g
  • Kostfibre: 9,4 g
  • Protein: 6,9 g
  • Salt: 1,2 g

Detaljer

  • Stk. pr. kolli: 8 stk
  • Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
  • Nettovægt pr. kolli: 7600 g.
  • Vægt: 950 g.
  • Optøningstid: 300 min.
  • Optøningstemperatur: 21 °C
  • Bagetid: 15-18 min.
  • Bagetemperatur: 180 °C
  • Antal pr. palle: 56 stk
  • Holdbarhed: 365 dage
Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Kohberg.Models.ContentModels.Image]
Artikel

Gyldenmask Rugbrød

Fra restprodukt til rugbrødsfavorit.