Velkommen til Kohberg.

Hvilken side ønsker du at besøge?

Luk
Kernerugbrød m. sesamfrø
Nyhed

Kernerugbrød m. sesamfrø

Dette rugbrød er fyldt med bløde og saftige kerner af rug-, solsikke- og græskarkerner. De mange kerner giver en flot og farverig skive. Smagen er mild og ved afbagning får rugbrødet et sprødt og saftigt bid. Rugbrødet er desuden rullet i sesam, som giver et flot udtryk og en dejlig nøddeagtig smag.
Download product data sheet

ca. 800 g. -Varenr: 10001261

Tilberedning
Tilberedning: Optø brødet i en plastpose ved stuetemperatur i minimum 5 timer. Tag brødet ud af plastposen, og bag det i 15-18 min. ved 180°C. Bagning direkte fra frost anbefales ikke.
Ingredienser:
Vand, Rugkerner^ 17%, solsikkekerner 14%, surdej (rugmel^, vand), rugmel^, sesamfrø 6%, græskarkerner 6%, hvedegluten, bygmaltekstrakt, salt tilsat jod, tørret surdej (rugmel^, surdejskultur), bygmaltmel^, tørgær. ^Fuldkorn. Drys: sesamfrø.
Allergener:
Indeholder Rug, Hvede, Byg, Glutenholdigt korn, Sesamfrø

Næringsindhold pr. 100 g

  • Energi: Energi:1178 kJ/281 kcal
  • Fedt: 14 g.
    - heraf mættede fedtsyrer: 1,7 g
  • Kulhydrat: 24 g
    - heraf sukkerarter: 2,1 g
  • Kostfibre: 7,4 g
  • Protein: 12 g
  • Salt: 1,3 g

Detaljer

  • Stk. pr. kolli: 12 stk
  • Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
  • Nettovægt pr. kolli: 9600 g.
  • Vægt: 800 g.
  • Optøningstid: 300 min.
  • Optøningstemperatur: 21 °C
  • Bagetid: 15-18 min.
  • Bagetemperatur: 180 °C
  • Antal pr. palle: 56 stk
  • Holdbarhed: 365 dage