Velkommen til Kohberg.

Hvilken side ønsker du at besøge?

Luk
Øko Fiber Solsikkerugbrød

Øko Solsikkerugbrød bred form

Frist gæsterne med et ekstra stykke brød til frokost, når Økologisk Fiber Solsikkerugbrød står på bordet. Brødet er nænsomt bagt på rugsigtemel, rugkerner og surdej. For at give den bedste smag har vi tilsat bløde solsikkekerner, hørfrø og bygmalt og så lige drysset med sprøde solsikkekerner.
Download product data sheet

ca. 900 g. -Varenr: 18120000

Tilberedning
Tilberedning: Optø brødet i en plastpose ved stuetemperatur i minimum 5 timer. Tag brødet ud af plastposen, og bag det i 15-18 min. ved 180°C. Bagning direkte fra frost anbefales ikke.
Ingredienser:
Vand, Rugsigtemel* 22%, surdej (rugmel*^ 12%, vand), rugmel*^ 10%, solsikkekerner* 5%, hørfrø* 5%, rugkerner*^ 5%, bygmaltekstrakt*, salt tilsat jod, tørgær. Drys: Solsikkekerner*. *Økologisk/^Fuldkorn. Kan indeholde spor af sesamfrø.
Allergener:
Indeholder Rug, Glutenholdigt korn, Byg Kan indeholde spor af Sesamfrø

Næringsindhold pr. 100 g

  • Energi: Energi:952 kJ/228 kcal
  • Fedt: 5,5 g.
    - heraf mættede fedtsyrer: 0,6 g
  • Kulhydrat: 34 g
    - heraf sukkerarter: 2,9 g
  • Kostfibre: 7,6 g
  • Protein: 6,3 g
  • Salt: 1,1 g

Detaljer

  • Stk. pr. kolli: 9 stk
  • Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
  • Nettovægt pr. kolli: 8100 g.
  • Vægt: 900 g.
  • Optøningstid: 300 min.
  • Optøningstemperatur: 21 °C
  • Bagetid: 15-18 min.
  • Bagetemperatur: 180 °C
  • Antal pr. palle: 56 stk
  • Holdbarhed: 365 dage