Tilberedning
Tilberedning: Optø brødet i en plastpose ved stuetemperatur i minimum 5 timer. Tag brødet ud af plastposen, og bag det i 15-18 min. ved 180°C. Bagning direkte fra frost anbefales ikke.
Ingredienser:
Vand, Rugkerner*^ 18%, rugmel*^ 16%, solsikkekerner* 15%, hakkede græskarkerner* 6%, hvedegluten*, bygmaltekstrakt*, salt tilsat jod, rugsur* (eddike*, vand, bygmaltekstrakt*, rugmel*^, syre (E270)), ristet hvedemaltmel*, oblat* (hvedemel*, kartoffelstivelse*, bygmaltekstrakt*), tørgær. Drys: Påsat oblat* (hvede, byg). *Økologisk/^Fuldkorn. Kan indeholde spor af sesamfrø.
Allergener:
Indeholder Glutenholdigt korn, Rug, Hvede, Byg Kan indeholde spor af Sesamfrø
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:1080 kJ/258 kcal
-
Fedt: 11 g.- heraf mættede fedtsyrer: 1,4 g
-
Kulhydrat: 24 g- heraf sukkerarter: 2,2 g
- Kostfibre: 6,9 g
- Protein: 11 g
- Salt: 1,4 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 14 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 11200 g.
- Vægt: 800 g.
- Optøningstid: 300 min.
- Optøningstemperatur: 21 °C
- Bagetid: 15-18 min.
- Bagetemperatur: 180 °C
- Antal pr. palle: 56 stk
- Holdbarhed: 365 dage