Tilberedning
Tilberedning: Optø i ca. 1 time ved stuetemperatur, og bag i ca. 13-14 min. ved 190°C (varmluft).
Ingredienser:
Hvedemel, vand, smør (mælk) 25%, sukker, pasteuriserede æg, gær, kanel, sødmælkspulver, modificeret stivelse, solsikkeolie, salt, vegetabilsk protein, vegetabilske emulgatorer (E472e), stabilisatorer (E412), dextrose, melbehandlingsmidler (amylase (hvede), xylanase (hvede), E300), majsstivelse. Kan indeholde spor af sesamfrø, hasselnødder, valnødder og pistacienødder.
Allergener:
Indeholder Æg, Mælk, Hvede og Glutenholdigt korn. Kan indeholde spor af Nødder, Sesamfrø, Hasselnødder og .
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:1551 kJ/371 kcal
-
Fedt: 22 g.- heraf mættede fedtsyrer: 13 g
-
Kulhydrat: 38 g- heraf sukkerarter: 17 g
- Kostfibre: 1,7 g
- Protein: 5,1 g
- Salt: 0,39 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 50 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 6000 g.
- Vægt: 120 g.
- Optøningstid: 60 min.
- Optøningstemperatur: 21 °C
- Bagetid: 13-14 min.
- Bagetemperatur: 190 °C
- Antal pr. palle: 56 stk
- Holdbarhed: 365 dage