Tilberedning
Tilberedning: Optø i ca. 1 time ved stuetemperatur, og bag i ca. 13-14 min. ved 190°C (varmluft).
Ingredienser:
Hvedemel, vand, smør (mælk) 25%, sukker, pasteuriserede æg, gær, kanel, sødmælkspulver, modificeret stivelse, rapsolie, salt, vegetabilsk ærteprotein, vegetabilske emulgatorer (E472e), stabilisatorer (E412), melbehandlingsmidler (xylanase (hvede), amylase (hvede), E300), modificeret majsstivelse, dextrose. Kan indeholde spor af sesamfrø, hasselnødder og valnødder.
Allergener:
Indeholder Mælk, Hvede, Glutenholdigt korn og Æg. Kan indeholde spor af Nødder, Sesamfrø, Hasselnødder og .
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:1551 kJ/371 kcal
-
Fedt: 22 g.- heraf mættede fedtsyrer: 13 g
-
Kulhydrat: 38 g- heraf sukkerarter: 17 g
- Kostfibre: 1,7 g
- Protein: 5,1 g
- Salt: 0,38 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 50 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 6000 g.
- Vægt: 120 g.
- Optøningstid: 60 min.
- Optøningstemperatur: 21 °C
- Bagetid: 13-14 min.
- Bagetemperatur: 190 °C
- Antal pr. palle: 56 stk
- Holdbarhed: 365 dage