Tilberedning
Tilberedning: Bag direkte fra frost i vedlagte forme i ca. 23 min ved 190°C (varmluft), gerne med åbent spjæld.
Ingredienser:
Hvedemel, vand, palmeolie, brun farin (sukker, rørmelasse), rapsolie, fruktose-glukose sirup, gær, sukker, glukosesirup, modificeret stivelse, vallepulver (mælk), vegetabilske emulgatorer (E471, E472e), kanel, salt, hævemidler (E450, E500), invert sirup, majsstivelse, fortykningsmidler (E412), dextrose, farvestoffer (E170, E160a), kokosolie, stabilisatorer (E401, E516, E450), melasse, sødmælkspulver, naturlig aroma, melbehandlingsmidler (E300, amylase (hvede), xylanase (hvede)), surhedsregulerende midler (E330, E500, E507), mælkeprotein. Kan indeholde spor af: æg, hasselnødder, mandler, pekannødder.
Allergener:
Indeholder Glutenholdigt korn, Hvede og Mælk. Kan indeholde spor af Nødder, Hasselnødder, Pekannødder, Mandel og Æg.
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:1710 kJ/409 kcal
-
Fedt: 27 g.- heraf mættede fedtsyrer: 11 g
-
Kulhydrat: 38 g- heraf sukkerarter: 20 g
- Kostfibre: 1,2 g
- Protein: 3,5 g
- Salt: 0,53 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 80 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 8800 g.
- Vægt: 110 g.
- Bagetid: 23 min.
- Bagetemperatur: 190 °C
- Antal pr. palle: 40 stk
- Holdbarhed: 365 dage