Tilberedning
Tilberedning: Optø brødet ved stuetemperatur i ca. 1 time, og bag det i ca. 3 minutter ved 200°C.
Ingredienser:
Hvedemel*, vand, bygmaltmel*, blå birkes*, salt tilsat jod, tørret rugsurdej (rugmel*^, surdejskultur), rugmel*^, tørgær, bygmaltekstrakt*, hvedegluten*, pregelatineret hvedemel*, melbehandlingsmidler (E300, enzymer (hvede)). Drys: blå birkes*. *Økologisk / ^Fuldkorn. Kan indeholde spor af sesamfrø.
Allergener:
Indeholder Glutenholdigt korn, Hvede, Byg, Rug Kan indeholde spor af Sesamfrø
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:1074 kJ/257 kcal
-
Fedt: 2,3 g.- heraf mættede fedtsyrer: 0,3 g
-
Kulhydrat: 48 g- heraf sukkerarter: 1,6 g
- Kostfibre: 3,5 g
- Protein: 8,7 g
- Salt: 2,2 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 50 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 2500 g.
- Vægt: 50 g.
- Optøningstid: 60 min.
- Optøningstemperatur: 21 °C
- Bagetid: 3 min.
- Bagetemperatur: 200 °C
- Antal pr. palle: 56 stk
- Holdbarhed: 365 dage