Tilberedning
Optø i emballagen i minimum 5 timer ved stuetemperatur inden afbagning. Bages ca. 18 – 20 minutter ved 180°C. Direkte fra frost anbefales ikke.
Ingredienser:
vand, Rugsigtemel, surdej (rugmel*, vand, surdejskultur), rugkerner*, hvedemel, solsikkekerner, græskarkerner 4 %, rugfibre, salt tilsat jod, bygmaltekstrakt, tørgær, melbehandlingsmidler (E300). Drys: Græskarkerner. Kan indeholde spor af sesam. *: Fuldkorn
Allergener:
Indeholder Glutenholdigt korn, Rug, Hvede, Byg Kan indeholde spor af Sesamfrø
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:990 kJ/235 kcal
-
Fedt: 5,4 g.- heraf mættede fedtsyrer: 1 g
-
Kulhydrat: 36 g- heraf sukkerarter: 2 g
- Kostfibre: 6,7 g
- Protein: 7,3 g
- Salt: 1,15 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 9 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 8550 g.
- Vægt: 950 g.
- Optøningstid: 300 min.
- Optøningstemperatur: 21 °C
- Bagetid: 18 – 20 min.
- Bagetemperatur: 180 °C
- Antal pr. palle: 56 stk
- Holdbarhed: 365 dage