Velkommen til Kohberg.

Hvilken side ønsker du at besøge?

Luk
Græskarrugbrød i bred form

Græskarrugbrød i bred form

Servér lækre, brede skiver af det smagfulde Græskarrugbrød, der er bagt på surdej og halvsigtet rugmel. Vi har tilsat rug-, solsikke og græskarkerner og drysset med hele græskarkerner for at give brødet en lækker, grov krumme.
Download product data sheet

ca. 950 g. -Varenr: 18114000

Tilberedning
Optø i emballagen i minimum 5 timer ved stuetemperatur inden afbagning. Bages ca. 18 – 20 minutter ved 180°C. Direkte fra frost anbefales ikke.
Ingredienser:
vand, Rugsigtemel, surdej (rugmel*, vand, surdejskultur), rugkerner*, hvedemel, solsikkekerner, græskarkerner 4 %, rugfibre, salt tilsat jod, bygmaltekstrakt, tørgær, melbehandlingsmidler (E300). Drys: Græskarkerner. Kan indeholde spor af sesam. *: Fuldkorn
Allergener:
Indeholder Glutenholdigt korn, Rug, Hvede, Byg Kan indeholde spor af Sesamfrø

Næringsindhold pr. 100 g

  • Energi: Energi:990 kJ/235 kcal
  • Fedt: 5,4 g.
    - heraf mættede fedtsyrer: 1 g
  • Kulhydrat: 36 g
    - heraf sukkerarter: 2 g
  • Kostfibre: 6,7 g
  • Protein: 7,3 g
  • Salt: 1,15 g

Detaljer

  • Stk. pr. kolli: 9 stk
  • Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
  • Nettovægt pr. kolli: 8550 g.
  • Vægt: 950 g.
  • Optøningstid: 300 min.
  • Optøningstemperatur: 21 °C
  • Bagetid: 18 – 20 min.
  • Bagetemperatur: 180 °C
  • Antal pr. palle: 56 stk
  • Holdbarhed: 365 dage