Tilberedning
Tilberedning: Optø brødet i en plastpose ved stuetemperatur i minimum 5 timer. Tag brødet ud af plastposen, og bag det i 18-20 min. ved 180°C. Bagning direkte fra frost anbefales ikke.
Ingredienser:
Vand, Rugsigtemel 19%, surdej (rugmel^ 10%, vand), rugkerner^ 15%, hvedemel, solsikkekerner 5%, græskarkerner 4%, rugfibre, salt tilsat jod, bygmaltekstrakt, tørret surdej (rugmel^, surdejskultur), tørgær, melbehandlingsmidler (E300). Drys: Græskarkerner. ^Fuldkorn. Kan indeholde spor af sesamfrø.
Allergener:
Indeholder Glutenholdigt korn, Rug, Hvede, Byg Kan indeholde spor af Sesamfrø
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:974 kJ/233 kcal
-
Fedt: 5,2 g.- heraf mættede fedtsyrer: 0,7 g
-
Kulhydrat: 36 g- heraf sukkerarter: 2 g
- Kostfibre: 6,8 g
- Protein: 7,2 g
- Salt: 1,2 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 9 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 8550 g.
- Vægt: 950 g.
- Optøningstid: 300 min.
- Optøningstemperatur: 21 °C
- Bagetid: 18-20 min.
- Bagetemperatur: 180 °C
- Antal pr. palle: 56 stk
- Holdbarhed: 365 dage