Velkommen til Kohberg.

Hvilken side ønsker du at besøge?

Luk
Græskarrugbrød i bred form

Græskarrugbrød i bred form

Servér lækre, brede skiver af det smagfulde Græskarrugbrød, der er bagt på surdej og halvsigtet rugmel. Vi har tilsat rug-, solsikke og græskarkerner og drysset med hele græskarkerner for at give brødet en lækker, grov krumme.
Download product data sheet

ca. 950 g. -Varenr: 18114000

Tilberedning
Tilberedning: Optø brødet i en plastpose ved stuetemperatur i minimum 5 timer. Tag brødet ud af plastposen, og bag det i 18-20 min. ved 180°C. Bagning direkte fra frost anbefales ikke.
Ingredienser:
Vand, Rugsigtemel 19%, surdej (rugmel^ 10%, vand), rugkerner^ 15%, hvedemel, solsikkekerner 5%, græskarkerner 4%, rugfibre, salt tilsat jod, bygmaltekstrakt, tørret surdej (rugmel^, surdejskultur), tørgær, melbehandlingsmidler (E300). Drys: Græskarkerner. ^Fuldkorn. Kan indeholde spor af sesamfrø.
Allergener:
Indeholder Glutenholdigt korn, Rug, Hvede, Byg Kan indeholde spor af Sesamfrø

Næringsindhold pr. 100 g

  • Energi: Energi:974 kJ/233 kcal
  • Fedt: 5,2 g.
    - heraf mættede fedtsyrer: 0,7 g
  • Kulhydrat: 36 g
    - heraf sukkerarter: 2 g
  • Kostfibre: 6,8 g
  • Protein: 7,2 g
  • Salt: 1,2 g

Detaljer

  • Stk. pr. kolli: 9 stk
  • Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
  • Nettovægt pr. kolli: 8550 g.
  • Vægt: 950 g.
  • Optøningstid: 300 min.
  • Optøningstemperatur: 21 °C
  • Bagetid: 18-20 min.
  • Bagetemperatur: 180 °C
  • Antal pr. palle: 56 stk
  • Holdbarhed: 365 dage