Velkommen til Kohberg.

Hvilken side ønsker du at besøge?

Luk
Rugkernerugbrød (frost)

Rugkernerugbrød

Er det tid til en smagfuld madoplevelse? Find det gode pålæg frem og kombinér med en lækker skive Rugkernerugbrød i klassisk cateringstørrelse. Brødet er bagt på halvsigtet rugmel samt surdej, tilsat velsmagende rugkerner, ruggryn og bygmalt, og så har vi forkælet det med et drys af ruggryn.
Download product data sheet

ca. 950 g. -Varenr: 10196011

Tilberedning
Bagevejledning: Optø i plastpose i minimum 3 timer ved stuetemperatur. Tag ud af plastpose inden afbagning. Bages ca. 15-18 minutter ved 180°C. Direkte fra frost: Anbefales ikke.
Ingredienser:
Vand, surdej (Rugmel^, vand, surdejskultur), rugsigtemel, rugkerner^, rugmel^, bygmaltekstrakt, rugfibre, salt tilsat jod, ruggryn^, gær. Drys: ruggryn^. ^Fuldkorn
Allergener:
Indeholder Rug, Glutenholdigt korn, Byg

Næringsindhold pr. 100 g

  • Energi: Energi:829 kJ/198 kcal
  • Fedt: 0,8 g.
    - heraf mættede fedtsyrer: 0,2 g
  • Kulhydrat: 38 g
    - heraf sukkerarter: 2,8 g
  • Kostfibre: 8 g
  • Protein: 5,4 g
  • Salt: 1 g

Detaljer

  • Stk. pr. kolli: 8 stk
  • Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
  • Nettovægt pr. kolli: 7600 g.
  • Vægt: 950 g.
  • Optøningstid: 180 min.
  • Optøningstemperatur: 21 °C
  • Bagetid: 15-18 min.
  • Bagetemperatur: 180 °C
  • Antal pr. palle: 56 stk
  • Holdbarhed: 365 dage