Tilberedning
Tilberedning: Optø ca. 60 min. ved stuetemperatur. Kan med fordel lunes i 2-3 min. ved 180°C. Velegnet til klaprister.
Ingredienser:
Hvedemel*, vand, havregryn*^, rugsigtemel*, sesamfrø*, rapsolie*, hvedegluten*, rørsukker*, gær, salt tilsat jod, rugsur* 1 % (eddike*, vand, bygmaltekstrakt*, rugmel*^, syre (E270)), stabilisatorer (E412), melbehandlingsmidler (enzymer (hvede), E300). Drys: sesamfrø*. *Økologisk/^Fuldkorn.
Allergener:
Indeholder Glutenholdigt korn, Sesamfrø, Hvede, Havre, Rug, Byg
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:1153 kJ/276 kcal
-
Fedt: 7,8 g.- heraf mættede fedtsyrer: 0,8 g
-
Kulhydrat: 40 g- heraf sukkerarter: 2,7 g
- Kostfibre: 4,3 g
- Protein: 9,2 g
- Salt: 1,6 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 40 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 4320 g.
- Vægt: 108 g.
- Optøningstid: 60 min.
- Optøningstemperatur: 21 °C
- Bagetid: 2-3 min.
- Bagetemperatur: 180 °C
- Antal pr. palle: 40 stk
- Holdbarhed: 365 dage