Tilberedning
Tilberedning: Optø brødet i en plastpose ved stuetemperatur i min. 3 timer. Tag brødet ud af plastposen, og bag det i ca. 10 min. ved 180°C. Bagning direkte fra frost anbefales ikke.
Ingredienser:
Hvedemel, vand, rugsigtemel, solsikkekerner, hørfrø, palmeolie, hvedekerner^, rugmel^, hvedegluten, salt tilsat jod, hvedefibre, yoghurtpulver (mælk), rugkerner^, pasteuriserede æg, tørgær, bygmaltekstrakt, rapsolie, tørret surdej (rugmel^, surdejskultur), melbehandlingsmidler (E300), surdejskultur. Drys: hvedekerner. Kan indeholde spor af sesamfrø. ^Fuldkorn.
Allergener:
Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Glutenholdigt korn, Byg, Rug Kan indeholde spor af Sesamfrø
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:1153 kJ/276 kcal
-
Fedt: 6,6 g.- heraf mættede fedtsyrer: 1,6 g
-
Kulhydrat: 42 g- heraf sukkerarter: 2,1 g
- Kostfibre: 4,6 g
- Protein: 9,6 g
- Salt: 0,91 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 7 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 4200 g.
- Vægt: 600 g.
- Optøningstid: 180 min.
- Optøningstemperatur: 21 °C
- Bagetid: 10 min.
- Bagetemperatur: 180 °C
- Antal pr. palle: 40 stk
- Holdbarhed: 365 dage