Tilberedning
Tilberedning: Optø brødet i en plastpose ved stuetemperatur i minimum 3 timer. Tag brødet ud af plastposen, og bag det i 10 min. ved 180°C. Bagning direkte fra frost anbefales ikke.
Ingredienser:
Vand, Fuldkornshvedemel*^ 22%, hvedemel*, knækkede hvedekerner*^ 12%, solsikkekerner* 3%, hørfrø* 3%, rugmel*^ 3%, hvedegluten*, bygmaltekstrakt*, rugsigtemel*, rapsolie*, salt tilsat jod, rørsukker*, tørgær, melbehandlingsmidler (E300, enzymer (hvede)). Drys: rugsigtemel*. *Økologisk/^Fuldkorn. Kan indeholde spor af sesamfrø.
Allergener:
Indeholder Hvede, Glutenholdigt korn, Byg, Rug Kan indeholde spor af Sesamfrø
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:1079 kJ/258 kcal
-
Fedt: 5 g.- heraf mættede fedtsyrer: 0,5 g
-
Kulhydrat: 40 g- heraf sukkerarter: 2,3 g
- Kostfibre: 6,2 g
- Protein: 9,6 g
- Salt: 0,96 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 9 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 5265 g.
- Vægt: 585 g.
- Optøningstid: 180 min.
- Optøningstemperatur: 21 °C
- Bagetid: 10 min.
- Bagetemperatur: 180 °C
- Antal pr. palle: 40 stk
- Holdbarhed: 365 dage