Velkommen til Kohberg.

Hvilken side ønsker du at besøge?

Luk
Chokoladetrekant

Chokoladetrekant m. brun glasur

XL Chokoladetrekant med brun glasur er en ekstra stor og sprød oplevelse. Wienerbrødsdejen giver de kendte luftige, sprøde lag. I midten har vi tilføjet remonce og UTZ-certificerede chokoladestykker, og som topping har vi brugt brun glasur. Der medfølger 2 x 300 g brun glasur.
Download product data sheet

ca. 150 g. -Varenr: 10000843

Tilberedning
Bagevejledning: Bages direkte fra frost i 19 min ved 180°C.
Ingredienser:
Vand, Hvedemel, palmeolie, sukker, rapsolie, chokolade 4% (sukker, kakaomasse, kakaosmør, vegetabilske emulgatorer (E322, E476), naturlig aroma), mandler, modificeret stivelse, gær, pasteuriserede æggeblommer, kokosolie, vallepulver (mælk), salt, vegetabilske emulgatorer (E471, E472e), stabilisatorer (E440, E412, E401, E516, E450), farvestoffer (E170, E160a), sødmælkspulver, glukosesirup, naturlig aroma, melbehandlingsmidler (amylase (hvede), xylanase (hvede), E300), surhedsregulerende middel (E330), mælkeprotein, vitamin A. Ingredienser brun glasur: Sukker, glukosesirup, vand, kokosolie, kakaopulver 2%, farve (E150d), surhedsregulerendemiddel (E260). Kan indeholde spor af hasselnødder og pekannødder.
Allergener:
Indeholder Hvede, Mandel, Glutenholdigt korn, Æg, Mælk, Nødder Kan indeholde spor af Hasselnødder, Pecannødder

Næringsindhold pr. 100 g

  • Energi: Energi:1699 kJ/406 kcal
  • Fedt: 28 g.
    - heraf mættede fedtsyrer: 12 g
  • Kulhydrat: 33 g
    - heraf sukkerarter: 14 g
  • Kostfibre: 1,5 g
  • Protein: 4,3 g
  • Salt: 0,42 g

Detaljer

  • Stk. pr. kolli: 40 stk
  • Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
  • Nettovægt pr. kolli: 6000 g.
  • Vægt: 150 g.
  • Bagetid: 19 min.
  • Bagetemperatur: 180 °C
  • Antal pr. palle: 56 stk
  • Holdbarhed: 450 dage