Tilberedning
Bagevejledning: Læg den frosne baguette på en bageplade. Optøs ved stuetemperatur i 30-60 minutter. Varm ovnen op til 210°C og bag baguetten i henhold til nedenstående bagetemperaturer og -tider. Den præcise bagetemperatur og bagetid afhænger af den pågældende ovntype. Bagetemperatur i industri-/etageovn: 185°C. Bagetemperatur i varmluftovn: 175°C. Bagetid: ca. 20-22 min.
Ingredienser:
Hvedemel, vand, hvedesurdej (vand, hvedemel), rugmel, salt, bagemiddel (hvedemel, druesukker, rapsolie), bygmaltekstrakt, gær. Drys: mel. Kan indeholde spor af mælk, æg, sesam, soja, selleri og nødder.
Allergener:
Indeholder Rug, Byg, Hvede, Glutenholdigt korn Kan indeholde spor af Mælk, Soja, Nødder, Æg, Sesamfrø, Selleri
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:998 kJ/236 kcal
-
Fedt: 0,9 g.- heraf mættede fedtsyrer: 0,2 g
-
Kulhydrat: 48 g- heraf sukkerarter: 0,8 g
- Kostfibre: 3,6 g
- Protein: 7 g
- Salt: 1,9 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 16 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 8800 g.
- Vægt: 550 g.
- Optøningstid: 30-60 min.
- Optøningstemperatur: 21 °C
- Bagetid: 20-22 min.
- Bagetemperatur: 175 °C
- Antal pr. palle: 24 stk
- Holdbarhed: 365 dage