Velkommen til Kohberg.

Hvilken side ønsker du at besøge?

Luk
Stenovnsbagt Parisienne

Stenovnsbagt parisienne

Servér Stenovnsbagt Parisienne. En stor rustik baguette som er bagt med hvedemel og hvedesurdej. Den har en let og luftig krumme samt en lækker sprød skorpe.
Download product data sheet

ca. 550 g. -Varenr: 18893000

Tilberedning
Bagevejledning: Læg den frosne baguette på en bageplade. Optøs ved stuetemperatur i 30-60 minutter. Varm ovnen op til 210°C og bag baguetten i henhold til nedenstående bagetemperaturer og -tider. Den præcise bagetemperatur og bagetid afhænger af den pågældende ovntype. Bagetemperatur i industri-/etageovn: 185°C. Bagetemperatur i varmluftovn: 175°C. Bagetid: ca. 20-22 min.
Ingredienser:
Hvedemel, vand, hvedesurdej (vand, hvedemel), rugmel, salt, bagemiddel (hvedemel, druesukker, rapsolie), bygmaltekstrakt, gær. Drys: mel. Kan indeholde spor af mælk, æg, sesam, soja, selleri og nødder.
Allergener:
Indeholder Rug, Byg, Hvede, Glutenholdigt korn Kan indeholde spor af Mælk, Soja, Nødder, Æg, Sesamfrø, Selleri

Næringsindhold pr. 100 g

  • Energi: Energi:998 kJ/236 kcal
  • Fedt: 0,9 g.
    - heraf mættede fedtsyrer: 0,2 g
  • Kulhydrat: 48 g
    - heraf sukkerarter: 0,8 g
  • Kostfibre: 3,6 g
  • Protein: 7 g
  • Salt: 1,9 g

Detaljer

  • Stk. pr. kolli: 16 stk
  • Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
  • Nettovægt pr. kolli: 8800 g.
  • Vægt: 550 g.
  • Optøningstid: 30-60 min.
  • Optøningstemperatur: 21 °C
  • Bagetid: 20-22 min.
  • Bagetemperatur: 175 °C
  • Antal pr. palle: 24 stk
  • Holdbarhed: 365 dage