"Når jeg er på Kohberg, får jeg lov til at lave noget hele tiden. Det er fedt.”
Som lærling på Kohberg får du en spændende hverdag med mange forskellige opgaver og gode kolleger.
"Vi fører kontrol på hele flowet, fra råvarerne kommer ind, til de færdigpakkede brød forlader pakkeriet”
Karina Absalonsen er uddannet laborant og har arbejdet med fødevaresikkerhed, audits og fødevarekvalitet siden 2005.
"Det er en helt naturlig del af vores DNA som virksomhed at rekruttere internt og dyrke vores talenter"
Alex Elmhorst startede på Kohberg i 2008 som ufaglært på natholdet på Kohbergs lager i Taastrup - i dag er han vores logistikchef.
"Det, der er skønt ved Kohberg som arbejdsplads, er, at det er tilladt at undre sig”
Som emballagekoordinator på Kohbergs bageri i Bolderslev har Laila Jepsen ansvaret for udvikling og driften af vores emballager.
“Her er en meget fri tone, ikke noget med kæft, trin og retning, eller at nogen er mere værd end andre. Vi er en familie...”
I Kohberg står værdierne ikke bare på kaffekopperne – de bliver levet og efterlevet hver eneste dag.
“Kohberg har givet mig en masse muligheder”
Stephen startede som ufaglært i Kohbergs pakkeri i 2019 - men en dag tog bagerichefen fat i ham. Det blev starten på et uddannelsesforløb, hvor Stephen gik fra ufaglært til faglært.
“Det har bare en kæmpe værdi at have et arbejde”
Tanja arbejder i Kohbergs Salgsafdeling og blev ramt af leddegigt i 2007. I dag er hun ansat i fleksjob.
“Det gør noget godt for mit hoved at være så glad for at gå på arbejde hver dag”
Efter et langt arbejdsliv med hårdt fysisk arbejde valgte Christel at starte i Kohbergs seniorordning.
“Hverdagen som bager ved Kohberg har nogle helt indlysende fordele”
Klaus er uddannet bager og var selvstændig i mere end 25 år. Efter han blev bager ved Kohberg, får han stadig faglige udfordringer - og så har han for første gang i sit voksne liv fri i weekenderne.